fileerror is No permission Alligaattori Kustannus – Sudenmyrkky

Hinta: 26,50 €

ISBN: 978-952-7011-11-9

Koko: A5

Sivumäärä: 405

Sidosasu: sidottu

Kirjastoluokka: N84.2 fantasia, 84.2 fantasia

Suomentaja: Jussi Hirvi

Ilmestymisaika: 12/2017

Status: loppuunmyyty

Gillian Philip

Sudenmyrkky

Taisteluja kahdessa maailmassa

Ei ole helppoa olla ennustusten lupaama kansansa pelastaja. Kyllästyttyään piileskelyyn nuori Rory karkaa joskus ihmisten maailmaan, ja kerran hän törmää siellä ottoisänsä ahdistelemaan Hannah Falconeriin, joka nyt saa tuntea keijumaailman houkutuksen.

Seth, Roryn isä, puolestaan kohtaa Finn-neitokaisen, joka ei enää olekaan romuluinen pikkutyttö.

Kuningattaren joukkojen ylivoimainen hyökkäys tulee lopulta yllätyksenä, ja koko Sethin klaanin olemassaolo joutuu koetukselle.

Kipeitä uhrauksia vaativia taisteluja käydään samaan aikaan kahdessa maailmassa.

Kapinaenkelit-sarjan kolmas osa.

Kapinaenkelit-sarjan aloitusosasta sanottua: ”Vuoden 2010 paras fantasiaromaani” – The Times

Avainsanat: fantasia, Skotlanti

Gillian Philip

Gillian Philip on syntynyt 1964 Skotlannin Glasgowissa. Hän on työskennellyt musiikkikaupassa, viiniyrityksen myyntiedustajana, radiojuontajana, teatterin vahtimestarina, baarimikkona, hotellin vastaanottovirkailijana, konekirjoittajana ja poliitikon avustajana.

Hän asui 12 vuotta Barbados-saarella, ja rantaelämän pitkästyttävyyttä välttääkseen hän alkoi kirjoittaa vakavissaan. Iltaisin hän työskenteli bändin laulajana paikallisessa irkkubaarissa. Ohjelmistossa oli kelttiläistä folkrockia, reggaeta ja calypsoa.

Gillian Philipin nuortenkirjoihin kuuluu neliosainen Kapinaenkelit-sarja, jonka ensimmäinen osa on Tulimieli (Firebrand, 2010). Sarjan päätösosa ilmestyy englanniksi vuonna 2014. Erin Hunter -ryhmäsalanimellä hän on ollut mukana kirjoittamassa Soturikissat-sarjaa. Erin Hunter -tuotannosta Philip on kuitenkin keskittynyt lähinnä koirista kertovaan Survivors-sarjaan.

Philip on ollut ehdokkaana maineikkaiden palkintojen saajaksi – näistä tunnetuin on ehkä Carnegie Medal.

Nykyään Philip elää kauniissa laaksossa Dallasin kaupungin lähellä (Skotlannissa, ei Yhdysvalloissa) seuranaan mies, kaksoset ja vaihteleva eläinseurakunta &ndash tätä kirjoitettaessa siihen kuuluu Cluny-labbis, Milo-perhoskoira, Otto-puoliperhoskoira, arvaamattomat kissat The Ghost ja The Darkness, kanat Mapp, Lucia ja Honey Boo Boo sekä koko joukko hermoherkkiä kaloja.